14 / 07, 2014

SNTK 2014

Portem la UMP a SNTK en el marc de la trobada d’Arquitectures Col·lectives

SNTK 2014

Portem la UMP a SNTK en el marc de la trobada d’Arquitectures Col·lectives

Filtrat per:

Trobada d’Arquitecturas Colectivas a Barcelona i mostra de dispositius a Santa Coloma de Gramenet

Portem el dispositiu Unitat Mòbil del Paisatge a Santa Coloma de Gramenet en el marc de la trobada d’Arquitecturas Colectivas (#AACC_BCN) on compartim espai amb diversos projectes-dispositius creats arreu del territori com el dispositiu Barri Sant Roc. de l’Escola Pau Gargallo (Badalona), dispositiu In/Out de Makea – Idensitat – Recreant Cruïlles – Elisava (Barcelona), Els exploradors del temps de l’Escola Sant Martí a Prototips en codi obert (Barcelona), el
 Motocarro de Domènec – Idensitat (Manresa
) o el Tank Cocina com a representació d’un dels Wikitankers que vam crear amb la resta de participants del Taller de Construcció Col·lectiva de l’Espai Social, coordinat per Todo por la Praxis – Straddle3 – ACVic (Vic).

SNTK_01

SNTK_02

SNTK_03

SNTK_04

SNTK_05